Ansvarsfraskrivelse

Formålet med denne hjemmeside er at formidle informationer om vores virke for interesserede. Vi tilstræber at sikre, at alle informationer er så præcise som muligt, men fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, – såvel direkte som indirekte – der måtte opstå som følge af brugen af vores informationer.

Ethvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne, der linkes til. Der foretages – ved optagelse – altid en vurdering og evaluering af alle links på hjemmesiden.

På hjemmesiden vil der ikke kunne findes: Pornografi af nogen art, racistiske holdninger og/eller menneskesyn, holdninger og/eller menneskesyn, der i øvrigt krænker menneskerettighederne eller informationer og services der skønnes at være i strid med dansk lovgivning.

Hvis der mod ’Miljøforeningen Saltunakystens Venners’ ønske eller intention skulle være link på med upassende indhold, modtager foreningen gerne information herom øjeblikkeligt på e-mail: saltunakystensvenner@gmail.com .